суботу, 4 листопада 2017 р.

Про що говорить поза в якій перебуває людина, коли спить!


Про що говорить поза в якій перебуває людина, коли спить!

Становище, в якому перебуває людина, коли спить, може розповісти про нього багато цікавого. Поза в якій перебуває людина, коли спить,


Уві сні людина дуже природна, їй не доводиться думати про те, як вона себе веде, яку приймає позу, на відміну від того, як це доводиться робити , коли вона знаходиться у вертикальному положенні. Саме тому багато фахівців упевнені, що становище, в якому перебуває людина, коли спить, може розповісти про нього багато цікавого. Можливо, навіть про те, що невідомо йому самому.
Поза зародка (ембріона)
Якщо в основній частині свого нічного часу людина перебуває в положенні на боці, підтягуючи до себе якомога ближче коліна і обіймаючи при цьому подушку або ковдру, значить, можна вважати, що основна його поза уві сні – поза «зародка». Вона говорить про те, що людина – вкрай розслабленому стані. Люди, які сплять таким чином вкрай приємні в спілкуванні і відрізняються врівноваженим характером. Такій людині можна довіряти, як собі – чесність і вірність у нього на першому місці. Їм легко вдається прощати образи, не залишаючи ні краплі агресивності. Але бувають ситуації, коли їх краще не доводити до точки кипіння.
Поза на животі
чутлива натура, яка вміє щиро співпереживати іншим людям. Але сам він найчастіше підсвідомо шукає підтримку з боку більш сильної людини, ніж сам. Вибираючи позу ембріона, людина на підсвідомому рівні намагається повернутися в материнську утробу, де йому було комфортно і безпечно.
Поза півзародка
Така поза найбільш комфортна для людини, оскільки тіло в ній перебуває в максимально
Люди, які вважають за краще спати на животі, володарі імпульсивного характеру, які не бояться відповідати за свої вчинки. В основному, вони займають лідируючі позиції як у сім'ї, так і на роботі, беручи з полюванням ініціативу в свої руки. Це яскраві особистості, в яких легко уживаються сміливість і підвищена відповідальність.
Королівська поза
Такі люди відчувають свою впевненість у будь-якій життєвій ситуації. Поруч з ними легко і надійно, оскільки вони справжні господарі свого життя, хоча іноді відрізняються особливою впертістю, особливо щодо роботи.
Поза морської зірки
Це не просто поза на спині, а ще й з розкинутими по сторонах руками і ногами. Так зазвичай сплять маленькі діти, за яких усі проблеми вирішують батьки. Тому, сплячий в такій позі людина може пишатися своїм абсолютним щастям, не обтяженим життєвими тягостями.
Солдатська поза
Якщо людина основну частину ночі спить лежачи на спині з витягнутими вздовж тіла руками і випрямленими ногами, це говорить про його соромливого, але практичний характер. Такі люди практично ніколи не стають лідерами, оскільки у них завищене почуття невпевненості в собі, а крім того вони дуже самокритичні.
Пляжна поза
Така поза досить незвичайна, але багато людей віддають перевагу саме її. Якщо ви любитель уткнутися обличчям у подушку, при цьому залишаючи тіло в прямому положенні, то про вас можна сказати, що ви «правильний» людина, яка уміє розумно міркувати, а іноді навіть помудрувати. Мрійливості вам так же не позичати. Невеликим недоліком можна вважати деяку повільність у ваших діях.
Бунтарська поза
Якщо людина спить, звісивши ноги і руки з ліжка, це говорить про те, що йому замало місця не тільки в ліжку, але і за життя. Виходячи за межі ліжка уві сні, з такою ж легкістю людина може вийти і за межі, прийняті в суспільстві. Такі люди зазвичай люблять ризик, їх приваблює все нове і незвідане.

Немає коментарів:

Дописати коментар