пʼятницю, 3 жовтня 2014 р.

Всеукраїнське свято - День Бібліотекаря

Нещодавно було свято для усіх бібліотекарів та читачів - День бібліотекаря!
Приємно що читачем нашої  бібліотеки є кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №66  Вареник Олександр Сергійович.
У відкритій групі "Наш кандидат - Олександр Вареник!!!! Молодь обирає - молодь!"  http://vk.com/club77659042 Олександр Вареник пише:

"У Всеукраїнський день бібліотек наша команда на чолі з Олександром Вареником не могла не відвідати колектив Брусилівської районної бібліотеки!

Зустріли нас привітно, і спілкування одразу пішло в дружнє русло - ми розуміли один одного з півслова. І це дуже приємно, тому що люди нас розуміють і схвалюють нашу справу!
Зустріч наша пройшла на "одному подиху", тому що кожен з працівників бібліотеки хотів розповісти хоча б трішки того, що в нього на душі в їх професійне свято. В свою чергу, ми також коротко донесли свій план дій. Кандидата в народні депутати України уважно вислухали і, що приємно, - побажали удачі в наших починаннях.


Ми в подробицях розпитали про всі проблеми, які виникають в процесі ведення бібліотекарської справи. А проблеми дійсно є! Що найбільше здивувало - так це те, що іноді навіть стільців не вистачає для відвідувачів бібліотек! Але з цього можна зробити і позитивний висновок - люди відвідують бібліотеки! Хоча в наш час, можливо, і йде тенденція до зниження читачів книг, але ми віримо, що справжні "поціновувачі" книги будуть завжди.
Користуючись нагодою, ще раз хочемо від імені всього штабу привітати Вас, бібліотекарі! Ваша професія надзвичайно важлива для нашого суспільства і саме Ваша відповідальна справа відкриває нам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості та знань!"
Бібліотекарі Брусилівського району бажають Олександру Варенику стати  народним депутатом Верховної Ради України і не забувати про бібліотеки свого району.

Немає коментарів:

Дописати коментар