четвер, 21 березня 2013 р.

Присвячено Кобзарю

Присвячено Кобзарюhttp://www.brusyliv-rda.gov.ua/brnews/news_of_vidill/news_culture.php                                        

Наша бібліотека щороку проводить низку заходів по вшануванню пам’яті великого поета та приймає участь у заходах, що проводяться у селищі. Так, 12 березня у ЦЮДТ «Мрія» під час проведення районного конкурсу читців-декламаторів творів Тараса Шевченка, працівниками бібліотеки була організована
  

Переносна виставка  «Думи Кобзаря живуть між нами», що представила видання про вшанування пам’яті поета на Батьківщині та у світі.


 Для старшокласників була проведена медійна презентація «Житомирські стежини Кобзаря». Зав.відділом обслуговування читачів районної бібліотеки І.О.Калейчик розповіла про подорож поета на Волинь, людей з його оточення, чия доля була пов’язана з Житомирщиною та дослідження І.І. Огієнка, які були названі «золотою короною шевченкознавства».


По закінченні презентації школярі мали змогу ознайомитися з розгорнутою книжковою виставкою «Орлиний злет Шевченкового духу», що представила лише дещицю видань, які є у фонді районної бібліотеки. 





 А по тому працівники бібліотеки отримали нагоду стати почесними гостями на літературному святі «Ти в серці нашому, Тарасе!», яке підготували вчитель української мови і літератури Т.Г.Коваль та іі вихованці – учні 5-Б класу (які, до речі, нещодавно під час екскурсії стали наймолодшими читачами юнацької кафедри бібліотеки для дорослих).

Немає коментарів:

Дописати коментар