понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Про те як ви сидите



Вірите чи ні, мова тіла може багато чого розповісти про вас, передає Ukr.Media. А саме,  те, як ви сидите розкриває ваші наміри і найглибші секрети, на думку психологів.
А
Ви думаєте, що нехтування проблемами змусить проблеми піти. Однак це не найкращий шлях. На жаль, ви швидше віддаєте свої проблеми комусь іншому. Спілкування з вами легко; ви цікаві, креативні, чарівні. Час від часу ви не думаєте, перш ніж говорите, а потім тільки, коли вже стає занадто пізно, розумієте, що ви сказали.
Б
Ви мрійник, з яскравою уявою. Ви сповнені гарних і нових ідей, які люди зазвичай цінують. Ви любите подорожувати і заводити нових друзів. Ви не боїтеся починати все заново, якщо ви чимось незадоволені. Більш того, ви ніколи не витрачаєте час на відносини, які не роблять вас щасливими.
В
Для вас комфорт важливіше всього. Коли ви хочете щось купити, ви зазвичай думаєте про це протягом декількох днів і зазвичай робите правильний вибір. Ви хочете, щоб все було ідеально і гладко. Коли справа доходить до вибору одягу, взуття, парфумерії або меблів, ви дуже розбірливі.
Ви недолугий, але ви знаєте, як працювати в поганій середовищі. У вас проблеми з фокусуванням.
Г
Ви не любите спізнюватися і не любите це і в інших теж. Ви розумний і уразливий. Вам не подобається сваритися з людьми, і ви відчувають себе некомфортно, висловлюючи занадто багато емоцій публічно. Для вас поцілунок – це щось інтимне, і вам неприємно цілуватися перед іншими.
Ви відкриті і любите виражати як ви себе відчуваєте. Час від часу ви можете бути трохи грубими. Ваш будинок – ваша святилище, де ви можете повністю розслабитися. Ви з працею приймаєте критику, тому що вважаєте, що це персональна атака, і ви відразу почнете захищатися.
Д
Ви ніколи не поспішайте і вважаєте, що всьому свій час. Ви вперті й наполегливі, ви не здаєтеся, поки не досягнете своєї мети. Для вас ваш зовнішній вигляд має вирішальне значення і ви готові докласти багато зусиль, щоб виглядати якомога краще. Однак це може бути ознакою відсутності впевненості в собі. Ви також важко сприймаєте критику.

Немає коментарів:

Дописати коментар