понеділок, 17 січня 2022 р.

Відбувся фестиваль колядок та щедрівок "Коляда Івану Огієнку"

14 січня, у Брусилівському селищному Будинку культури  на сцені відбувалося справжнє свято колядок, адже  вони звучали з вуст священників та парафіян різних конфесій нашого району.  Присвячений 140-ій річниці від дня народження нашого славного земляка, відомого вченого, літератора, мовознавця,  перекладача та громадського діяча Івана Огієнка, митрополита Української автокефальної православної церкви Іларіона, людини котра все своє життя пристрасно і одержимо творила Україну і стала духовним світочем української нації. 

2022 рік в Житомирській області оголошений Роком Івана Огієнка. На фестивалі звучали колядки та щедрівки у виконанні аматорів клубних установ та парафіян різних конфесій Брусилівщини.

З вірою та з любов’ю учасники прославляли народженого Спасителя та бажали всім присутнім  гарної долі на цілий рік.

   Бібліотека долучилась до святкування, презентувавши відвідувачам книжкову виставку творів Івана огієнка.





  


                                      (Родина Ковалів)

 «Бог один, а ми всі його діти. З’єднаймося у гарячій Любові до незалежної Боголюбивої України і до її Церкви. З’єднаймося в непохитній вірі, що ми її збудуємо...» – закликає Іван Огієнко.

  Живімо в єднанні! – лунає крізь десятиліття. Дослухаймося  і єднаймося навколо одвічних цінностей добра, милосердя та прощення.

Немає коментарів:

Дописати коментар