вівторок, 11 січня 2022 р.

Івану Огієнку 140 років

 На 140-річчя від дня Народження Івана Огієнко до бібліотеки завітали учні 10-Б кл.  Брусилівський ліцей №1 імені І.І.Огієнка Брусилівської селищної ради, ознайомитись з літературною спадщиною мовознавця, політичного, церковного діяча, історика церкви, педагога, члена Наукового товариства ім. Тараса Шевченка Митрополита Іларіона.

Бібліотекарі з радістю поділились своїми знаннями про життя і творчість І. Огієнка. Презентували книжки написані Огінком та книжки про нього.



Збирання, зберігання та популяризація спадщини видатного земляка є одним з провідних напрямків краєзнавчої діяльності нашої бібліотеки.





Працівниками відділу обслуговування користувачів було проведено комплексний захід "Іван Огієнко - життя, віддане Україні", який склали: виставка-перегляд "Творча спадщина Івана Огієнка", презентація "Апостол правди і життя", інтелектуальна гра "Хто такий Іван Огієнко".


Під час цих заходів старшокласники дізналися чимало нових фактів про видатного земляка, чий життєвий і творчий шлях, любов до Батьківщини та плідна діяльність для її розбудови, є прикладом для наслідування майбутнім поколінням.

Немає коментарів:

Дописати коментар