вівторок, 24 жовтня 2017 р.

Карма по Тибетські

Карма індивідуума по року народження розповість багато про твою долю

На Тибеті вважається, що душа може втілитися в людському тілі до 9 разів,

Напевно ти щось чув про карму? Карма (на санскриті — діяння, дія, плід дії) — це вчення про перевтілення людини. На Тибеті вважається, що душа може втілитися в людському тілі до 9 разів, передає Ukr.Media.
Прийнято вважати, що в кожній новій життя людини покладаються деякі кармічні випробування , які будуть стосуватися різних сфер життя: любов, здоров'я, роботи. Такі випробування накладаються на людину в кожному втіленні, незалежно від того, як вів себе людина в минулих життях.
Нещодавно я натрапила на дуже цікаву інформацію про те, що можна дізнатися про характер і певні особливості людини, знаючи в якому році він народився.
Пророкування по роках
Буддисти вважають, що характеристикою чергового втілення людини є Мева (в перекладі — мітка або родимка). Мева показує, скільки разів ти вже з'являвся у цьому світі, яка карма тебе чекає і, звичайно, скільки життів у тебе ще залишилося.
Визначити Мева дуже просто — знайди в таблиці свій рік народження і визнач відповідну йому Меву. Тепер ти можеш дізнатися, які риси характеру, хвороби і сексуальні схильності є для тебе кармічними.
Мева 1

Якщо ти зупинився на цьому пункті, найімовірніше, ти маєш неспокійний і песимістичний характер. Можливо, зовні здається, що ти відкритий і доброзичливий чоловік, але всередині сидить вперта дитина. У більшості випадків ти легко пристосовуєшся до ситуації, але рідко намагаєшся щось змінити.
В процесі життя можуть виникати проблеми з алкоголем або наркотиками. Звертай увагу на нирки, сечовий міхур, матку, геніталії, — це хворобливі зони, і з ними потрібно бути дуже прискіпливим.
У тебе бувають схильності до різких перепадів настрою і депресій. Невиправний романтик — це явно не про тебе, але ти гостро потребує любові.
  1. Мева 2
    Тобі підходить Мева № 2? Тоді ти явно доброзичливий чоловік, якому чуже агресивна поведінка. Часом ти буваєш амбітний, безініціативний, але прискіпливий до дрібниць. Ти не лідер, але прекрасний працівник, який вміє працювати в команді. Найкращий вік для тебе — 45-47 років.
    Ти любитель солодкого і з-за цього маєш тучне статура. Серед кармічних захворювань вважаються хвороби спини, шкіри, кишечника, крові. У стосунках ти дуже уважний до партнера. Більше керуєшся почуттями, а не думками. Матеріальний достаток середній.
    Будь обережний: гра на біржі згубна, азартні ігри розорять і можуть призвести до самогубства або до насильницької смерті, або до ув'язнення. Рід занять бажаним у зв'язку з громадськістю, роботою з людьми, а також роботою, пов'язаною з природою, фермерством наприклад.
  2. Мева 3
    Ти далеко не з матусиних синків. Така людина, як ти, рано дорослішає і швидко покидає батьківський дім у пошуках свій дороги. Характер незалежний, завжди молодий і оптимістичний.
    Ти дуже впертий і нетерпимий людина, але це з лишком окупається твоєї позитивністю і позитивною енергетикою. Важко миришся з обставинами. Найкращий вік — від 34 до 38 років.
    Живеш одним днем, багато злетів і падінь. Швидко витрачаєш все, що заробляєш і зовсім не схильний відкладати гроші. Ти добре складний, сильний і діяльний, але маєш слабкими стопами і нервовими проблемами.
    Є проблеми з залежностями, особливо з наркотиками. Якщо придбаєш цю звичку, то назавжди. В якості роботи ідеальні ті сфери, де можливе самовираження: вчитель, оратор, письменник, музикант.
  3. Мева 4
    Ти досить позитивна людина, але тобі деколи дуже заважають страхи і відсутність сили волі. По природі ти ранимий і дуже добрий. Ідеальний вік для тебе — до 38 років.
    Слабке статура, лоб великий і високий. Висока ймовірність зараження різними захворюваннями. Слабка дихальна система і кишечник. У жінок з такою кармою часто бувають проблеми зі статевими органами.
    Зовні ти красивий і дуже привабливий. Ти з тих дітей, які швидко дорослішають. Однак тобі складно створити міцні та довгі сімейні відносини. Будь обережним, так як тебе легко обвести навколо пальця і обікрасти. Гроші та інші матеріальні блага не затримуються в руках. Як роду діяльності найбільш сприятливі організація свят, зв'язку з громадськістю.
  4. Мева 5
    Ти людина крайнощів: дуже хороший або дуже поганий. І правильний, і розбещений. І цілеспрямований, і ледачий.
    Найбільш складний для тебе вік настає в 42 роки. У тебе надзвичайно високий інстинкт самозбереження. Статура міцна, організм сам відштовхує різні болячки. Однак існує схильність до пухлин, лихорадкам, гіпертонії, проблем з кишечником і кров'ю.
    Для тебе дуже важливо бути коханим і мати пару, однак ти маєш схильність до домінування. Удача — не приватний твій супутник, але зате ти швидко оправляешься від втрат. Маєш схильність до азартних ігор, з-за чого можеш втратити все. Бажаний рід занять, що передбачає високе становище. Саме там ти реалізуєш себе в повній мірі!
  5. Мева 6
    У тебе просто блискуче розвинена інтуїція! По природі ти справжній лідер і новатор. Намагаєшся ставити найвищі цілі та впевнено йдеш до них. Ти з тих людей, які задоволені собою, але страшно боїться невдач. Хороший вік — 40 років. Статура худорлява і грубе.
    Стеж за своїм емоційним станом і працездатністю, адже ти швидко переутомляешься. Можливі нервові зриви і болісні головні болі. Бувають проблеми з легенями, кістками і серцем.
    У відносинах любиш як домінувати, так і коритися. Добре поводишся з грошима. Швидко заробляєш і стрімко витрачаєш. З тебе може вийти хороший торговець, вчитель, оратор і проповідник.
  6. Мева 7
    Характер оптимістичний і нестриманий. Чудовий оратор. Дуже любиш увагу і злишся, коли його не отримуєш. Ти уважний до деталей.
    Життя стабілізується після 40 років. Поодинці не можеш досягти бажаного, так як тобі не завжди вистачає наполегливості. Слабке статура, можуть бути проблеми з нервами, статевими органами, нирками, шлунком.
    У любові привабливий і чуттєвий. Природжена любов до свободи. Вибір партнера дуже важливий. Успіху можна досягти, будучи юристом або фінансистом.
  7. Мева 8
    Ти впертий і самовпевнений. Тебе важко в чомусь переконати, якщо маєш якісь погляди, то їх складно змінити. Консервативний, часто нав'язуєш свою думку іншим.
    Оточуючим ти здаєшся дуже спокійним і тихим, однак всередині ти маєш сталевий стрижень. За вдачею ти — вовк з високою самооцінкою. Тіло велике і здорове. Можливий атеросклероз, іпохондрія, проблеми з хребтом і нервами.
    В молодості ти бував нерозбірливий в зв'язках, але це відразу ж припинилося, коли ти створив свою сім'ю. Досягаєш успіху досить рано, але дуже залежний від грошей. В роботі вибираєш стабільність і надійність.
  8. Мева 9
    Ти тонкий, делікатний і дуже чутлива людина. Розплакатися під сумний фільм і весело посміятися від душі не складе для тебе ніякої праці. Ведеш часто блискучу, але марну життя.
    У вчинках керуєшся імпульсом, не любиш чекати, часто критикуєш інших. Від навколишніх занадто багато чого очікуєш.
    У любовних стосунках ти не однолюб і партнерів міняєш, як рукавички. В натурі ідеаліст, який зневажає матеріальне благо. Для тебе найбільш вдалим є середній вік. Потім йде погіршення рівня життя.
    Ти — сильний, гнучкий чоловік середньої статури. Часто бувають хвороби серця, очей, нервів, безсоння. У матеріальному плані досягти благополуччя заважає низький рівень наполегливості. Зате ти вмієш зваблювати людей з першого погляду і досить щасливий. Часто займаєшся у сфері дипломатії, акторського мистецтва і мистецтв.
А що ти думаєш з приводу карми? Вона існує? Розкрило це передбачення твої секрети?

1 коментар: