понеділок, 11 травня 2020 р.

Як ти носиш свою сумку розкаже про тебе.



Цей тест на характер може розповісти цікаві речі про людину. Виявляється, звичка носити сумку певним чином говорить про деякі риси характеру.

Вибери той варіант носіння сумки, який тобі максимально близький або те, як ти носиш сумку найчастіше.
№1 За спиною
Той, хто надає перевагу рюкзакам, швидше за все, дуже легкий на підйом. У нього завжди з собою запас всього необхідного для подорожі, адже ніхто не знає, в який момент його покличуть пригоди. До того ж такі люди дуже завбачливі, і в нетрях їх рюкзака може знайтися і цукерка для дитини, що плаче, і шматок ковбаси для безпритульного кошеняти.

№ 2. У руці

Повний і тотальний контроль всіх і вся – девіз людей, які люблять тримати свою сумку в руках. Вони обожнюють бути в курсі всього на світі – ще б пак, адже у них завжди є що сказати. До того ж ви можете звернутися до них з проханням розповісти всю правду про вас – і тут вже тримайтеся. Зате на таких людей завжди можна покластися – в кінці кінців, вони можуть вдарити вашого кривдника сумкою.

№ 3. На плечі

 Ти — особистість відкрита і доброзичлива, ведеш активний спосіб життя, любиш спілкуватися і не боїшся роботи. Приємна людина, з якого боку не подивися.

№ 4. Через плече

Так носять сумку в основному творчі люди — талановиті, креативні, з польотом фантазії і з метеликами в животі. Ти в першу чергу дивишся на те, якою людина є всередині. Для тебе важливіше за все внутрішній світ людини і духовність. У тебе філософське мислення.

№ 5. На животі

 Якщо тобі подобаються сумки, які кріпляться до пояса або ти завжди переносиш сумку наперед, на живіт, то це говорить про те, що у тебе є схильність до авантюризму, тобі деколи складно себе організувати, ти часто змінюєшся, змінюєш свої смаки і цілі. Але при цьому ти найкраще знаєш, що це таке — радіти життю.

Немає коментарів:

Дописати коментар