вівторок, 5 квітня 2016 р.

Психологія



Улюблений колір розкаже про характер дитини

Характер дитини можна розпізнати з трьох років, як тільки дитина починає гратися фарбами й олівцями. Зверніть увагу на улюблений колір дитини.








Червоний колір говорить про сильний, вольовий характер, показує сміливість. Однак це може свідчити і про агресивність і запальність. Якщо малюк, навпаки, абсолютно не помічає червоний колір, значить, він любить тишу і відокремленість. Деякі психологи вважають, що червоний колір не люблять діти, які ростуть в неспокійній сім'ї, де часто трапляються сварки і скандали. Про це пише сайт "Наша мама"

Любителів синього кольору можна охарактеризувати як скромних і спокійних. Вони легко сходяться з людьми, працелюбні, роблять все розмірено і обдумано. Дітки, які обирають синій колір, хочуть спокою і усамітнення.

Якщо в малюнках малюка переважає фіолетовий колір, це говорить про його творчу натуру. Можливо, з нього виросте артист, художник.

Жовтий колір в основному вибирають товариські і допитливі діти. Такі дітлахи ростуть в дружніх сім'ях, де завжди панує спокій і затишок. Любителі жовтого добре розвиваються і швидко сходяться з оточуючими.

Любов до помаранчевого кольору відображає активність, енергійність, хороший фізичний розвиток. У цих дітей багата фантазія.

Рожевий колір у більшості випадків подобається дівчаткам. Це прояв їх жіночності та життєрадісності. Однак велика кількість рожевого на малюнках дитини може бути ознакою надмірної вразливості. Така дитина потребує любові й ласки.

Якщо дитина любить коричневий колір, то, можливо, вона чимось стурбована. Створіть для неї тиху атмосферу.

Зелений і його відтінки люблять діти спокійні й урівноважені, проте часом вперті.

Любителі білого кольору відрізняються сором'язливістю і пристрастю до дослідження навколишнього світу.

Сірий – колір діточок розважливих, що стикаються порою з труднощами при спілкуванні з іншими дітьми.
Однак не завжди колір відображає емоції дітей. Можливо, просто їх улюблений герой носить костюм такого кольору.
Автор: Gazeta.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар