четвер, 26 березня 2015 р.

Університет третього віку у бібліотеці



«Університет третього віку» територіального центру соціального обслуговування  Брусилівського району  відвідав Брусилівську центральну бібліотеку.


 Ознайомившись з фондом бібліотеки і вибравши книги для домашнього читання, учасники «Університету третього віку» подивились слайд – презентацію, підготовлену Іриною Калейчик «Світом лину я за людиною» присвячену творчості письменника і земляка Г. М. Ткаченка. 

Директор бібліотеки Онопрієнко Г.М. запросила усіх присутніх на вечір–портрет «Співець, природи  і людини», присвячений письменнику  - земляку Григорію Макаровичу Ткаченку, що відбудеться 27 березня    об 11.00 годині у приміщенні  ЦЮТ  «Мрія».
       
   Про місцеві новини та новини з області, про новини політичного, економічного та культурного життя. Тим, хто має присадибну ділянку та вирощує живність, для любителів неймовірних історій, і нашій кращій половині людства яка бажає зберегти свою чарівність та привабливість, для рукодільниць, для тих, хто піклується про своє здоров’я,  і віруючих православних читачів була запропонована низка періодичних видань які передплачує бібліотека на бібліографічному огляді літератури, що провела Оксана Макаренко.

Завітавши до Брусилівської центральної районної бібліотеки учасники «Університету третього віку» дізналис чимало корисної інформації,  духовно збагатились а також скористались послугами інтернету, вай-фай та ксерокопіювання.

Немає коментарів:

Дописати коментар