вівторок, 24 червня 2014 р.

Конституція України



 Книжкова виставка "Конституція - основний закон України"


І знову читальний зал розпочав свій робочий день з огляду нової книжкової виставки «Конституція – основний закон України».  У кожній державі є один найголовніший Закон. Він називається КОНСТИТУЦІЄЮ, або ж  ОСНОВНИМ ЗАКОНОМ. Всі інші закони, які приймають при потребі, всі розпорядження уряду і президента  не повинні суперечити Основному Закону. Ось чому кожен народ бореться за те,  щоб мати добру КОНСТИТУЦІЮ. Нелегко буває її вибороти. Але хоч би як було важко, справа варта того. Бо від Конституції залежить щастя й доля Народу і кожної людини.
Конститу́ція Украї́ни — Основний Закон держави України. Ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання. Конституція України набула чинності з дня її прийняття. На пам'ять про прийняття Конституції в Україні щорічно святкується державне свято — День Конституції України.

1 коментар:

  1. Доброго дня, колеги! Нагорода - Liebster Blog Award для вас! Приєднуйтеся до блоґерської естафети. Подробиці - http://oleksperlina.blogspot.com/ , http://metobuks.blogspot.com/2014/07/liebster-blog-award.html Успіхів!!!

    ВідповістиВидалити